Vi är ett team som sysslar med värmepumpar av olika slag, och har gjort det ett bra tag. Idag finns det flera varianter, alla med sina för-och nackdelar, så vi kan ge dig råd om vad som kan fungera allra bäst i ditt hus. Naturligtvis kan vi också uppgradera och inspektera de installationer som redan finns, allt för att du ska få den allra bästa värmen i hemmet.

Med värmepumpar är det möjligt att utnyttja naturliga värmekällor, samtidigt som hela familjen kan vara säkra på att inte frysa. I det kalla klimat som vi har i Sverige är det viktigt med ordentliga installationer som verkligen fungerar. Inomhusmiljön ska vara varm och god men ända väl ventilerad.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert eller om du har några frågor om värmepumpar. Vi står gärna till tjänst och har stor erfarenhet av olika sorters pumpar. Du kommer att spara på lägre uppvärmningskostnader samtidigt som miljön mår bättre av förnybara energikällor.

Energin som kommer från vatten, luft, marken eller berggrunden kan förvandlas och användas i ditt hem. Vi hjälper dig göra denna investering till den bästa på länge, och ser till att du alltid har det varmt hemma och att det finns varmt vatten.